*

AIMY.AFLAH.INSPIRATION
Tempat perhentian bagi pelanggan-pelanggan yang ingin mencari keperluan perkhidmatan berikut:
MAJLIS PERTUNANGAN, MAJLIS PERKAHWINAN, CUKUR JAMBUL, KHATAM QURAN, MEETING, KENDURI KESYUKURAN, MAJLIS HARIJADI.

*Kami beroperasi dari rumah dan secara web based. Kami bersedia mengaturkan perjumpaan bagi pelanggan yang berhajat menggunakan perkhidmatan kami..

View Our Page

Gubahan Hantaran
Pelamin



INFO HARGA BUAIAN (click here)

Buaian Promo Self Pickup : (click here)


T&C click here

Sewa buaian self-pickup kami untuk 'BUAIAN COMEL' hanya pada harga RM180

* strictly self-pickup & self-return*


TQ to all customers for your support =)

BUAIAN SELF PICKUP RM180 ADALAH UTK 'BUAIAN COMEL'. SILA LIHAT FOTO BERTAJUK BUAIAN COMEL. HARGA TERSEBUT ADALAH UTK BUAIAN SAHAJA & BUAIAN INI SUDAH SIAP DIHIAS. SILA PASTIKAN PILIHAN ANDA SBLM MENGESAHKAN TEMPAHAN. KEKECEWAAN ANDA ATAS KESILAPAN ANDA MEMBUAT PILIHAN & TEMPAHAN BUKAN TGJWB KAMI. DINASIHATKAN JUGA ANDA DPT MEMBUAT TEMPAHAN SEAWAL 3MINGGU. KAMI SGT BERUSAHA UTK MEMENUHI SGL PEMINTAAN ANDA. TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA PADA USAHA & PERKHIDMATAN KAMI.

Important Note:*We do not entertain request for delivery on this promotion price. Normal charge for delivery item is from RM300++.


email/ call/ sms:

email: aimy.inspiration@gmail.com

phone: Salwa 017-3819554

sila sms utk respond segera... internet connection not so good at d moment.. takut emailnye lambat direply. TQ

August 11, 2010

Tarikh majlis: 7/August/2010
Lokasi majlis: Taman Kajang Sutera
Tempahan: Set Buaian Berendoi Comel
Theme colour: Pink & Green (hijau pucuk pisang)
Harga: RM250 + delivery RM35

erk...jauhnye rumah Ayu... nasib baik tak jual mahal masa Ayu kata nak ambil kat tepi jalan..kalau pegi sendiri mesti tak sampai rasanye... rumah Ayu kawasan perumahan baru ..cari dlm google map memang tak jumpa..heee... terima kasih ye Ayu..... emmm baby taknak turun buaian ye... nak kena beli buaian mcm ni gak nampaknye ye... nanti kami tolong tengok kat kedai tu ada lagi ke tak ek... :)




Hubungi kami untuk pertanyaan dan tempahan ye...
Salwa : 017 3819554 .....email: aimy.inspiration@gmail.com

*
:)
*

Tarikh majlis: 7/August/2010
Lokasi majlis: Jalan Belangkas 1, Kg Pandan
Tempahan: Buaian with stage and carpet & Lollipop candy 200pax
Theme colour: Biru Putih

Thanks Najwa and family for trusting us.. harapnye najwa and parent puas hati ye with the buaian deco..sayang tak dapat pakai helium balloons coz majlis najwa pukul 10pagi..tapi kedai balloon buka pukul 11......


No comments:

Post a Comment

Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu,
keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu,
kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah,
jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikanMu, keindahanMu, kekuatanMu, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.
Aameen.

*