*

AIMY.AFLAH.INSPIRATION
Tempat perhentian bagi pelanggan-pelanggan yang ingin mencari keperluan perkhidmatan berikut:
MAJLIS PERTUNANGAN, MAJLIS PERKAHWINAN, CUKUR JAMBUL, KHATAM QURAN, MEETING, KENDURI KESYUKURAN, MAJLIS HARIJADI.

*Kami beroperasi dari rumah dan secara web based. Kami bersedia mengaturkan perjumpaan bagi pelanggan yang berhajat menggunakan perkhidmatan kami..

View Our Page

Gubahan Hantaran
Pelamin



INFO HARGA BUAIAN (click here)

Buaian Promo Self Pickup : (click here)


T&C click here

Sewa buaian self-pickup kami untuk 'BUAIAN COMEL' hanya pada harga RM180

* strictly self-pickup & self-return*


TQ to all customers for your support =)

BUAIAN SELF PICKUP RM180 ADALAH UTK 'BUAIAN COMEL'. SILA LIHAT FOTO BERTAJUK BUAIAN COMEL. HARGA TERSEBUT ADALAH UTK BUAIAN SAHAJA & BUAIAN INI SUDAH SIAP DIHIAS. SILA PASTIKAN PILIHAN ANDA SBLM MENGESAHKAN TEMPAHAN. KEKECEWAAN ANDA ATAS KESILAPAN ANDA MEMBUAT PILIHAN & TEMPAHAN BUKAN TGJWB KAMI. DINASIHATKAN JUGA ANDA DPT MEMBUAT TEMPAHAN SEAWAL 3MINGGU. KAMI SGT BERUSAHA UTK MEMENUHI SGL PEMINTAAN ANDA. TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA PADA USAHA & PERKHIDMATAN KAMI.

Important Note:*We do not entertain request for delivery on this promotion price. Normal charge for delivery item is from RM300++.


email/ call/ sms:

email: aimy.inspiration@gmail.com

phone: Salwa 017-3819554

sila sms utk respond segera... internet connection not so good at d moment.. takut emailnye lambat direply. TQ

December 27, 2010

Gubahan Hantaran

Tempahan: Gubahan Bekas Hantaran
Sewa: Alas dulang & Dulang hantaran
Tema warna: Merah/Putih




Hubungi kami untuk pertanyaan dan tempahan
Salwa: 017-3819554

December 23, 2010

Cradle


Tarikh: 19 Dis 2010
Tempahan: Cradle & Teddy Side Deco
Theme colour: Baby Blue, Turquoise, Cream White

Terima kasih pada Tasha & hubby...sudi tempah dari kami...self pickup lagi.. :)

Hubungi kami untuk tempahan dan pertanyaan
Salwa: 017 3819554
email: aimy.inspiration@gmail.com
:)

December 18, 2010

Pelamin Dewan, Red Carpet, Bilik Pengantin

*
Date: 4 Dec 2010 & 12 Dec 2010

Dewan Rejang Sri Rampai
Pakej Pelamin: Pelamin dewan, Red carpet, Walkways flower, Entrance arch: Red White theme

Taman Sri Rampai
Pakej Deko: Deko bilik pengantin : Gold theme

Others: Rozet with RMxx for 30pax

Hubungi kami untuk pertanyaan dan tempahan
Salwa: 017 3819554
*

December 13, 2010

Buaian Comel & Pelamin Mini

Tarikh: 11/Dec/2010
Lokasi: Bukit Idaman, Selayang Batu caves
Tempahan: Buaian Comel + Mini Pelamin
Tema: Pink & Purple

Repeat order dari Maz Cheras untuk adik ipar nya.... 2 set buaian purple and pink untuk baby boy and baby girl. Terima kasih banyak2 ye Maz... nanti bila time Maz punya baby sendiri... kami bagi dikaun 80% ye..... :)


Hubungi kami untuk pertanyaan dan tempahan...
Salwa : 017 3819554
email: aimy.inspiration@gmail.com

.

December 10, 2010

BUAIAN COMEL AT RM150

:)
SELF-PICK UP BUAIAN COMEL AT RM150 FOR DECEMBER 2010
IS FULLY BOOKED
*harap maklum
......................................................

SELF-PICK UP BUAIAN COMEL AT RM150 FOR JANUARY 2011
IS OPEN FOR BOOKING NOW

PROMOSI SUDAH BERAKHIR PADA 31 MARCH 2011.. terima kasih atas sokongan pelanggan semua

*bayaran penuh RM150 *non-refundable perlu dibuat sebagai pengesahan tempahan :)
*tambah RM50 sahaja untuk sarung buaian berserta set bantal
(1bantal kepala & 2 bantal panjang)
*

contatc us for booking
Salwa 017-3819554
email: aimy.inspiration@gmail.com
.

December 2, 2010

Buaian Cradle

Date: 27/Nov/2010
Location: Eco Park, Setia Alam
Order: Buaian Cradle
Theme: Light Yellow and Orange

Cradle ordered by Datin Faridah for her grandson... TQ for the warm and sincere greeting from all the family to us.. TQ for chosing us to be a part of dis lovely event.. :*


contatc us for info & booking
Salwa 017-3819554
email: aimy.inspiration@gmail.com

November 29, 2010

Gubahan Hantaran

Tarikh: 20/Nov/2010
Tempahan: Gubahan Tapak/Bekas Hhantaran
Tema warna: Hijau/Putih

Set tapak/bekas hantaran untuk 9 set hantaran... tapi dalam gambar ada 7 je.. 2 lagi tak muat masuk kamera... *hee...
Gubahan menggunakan artificial flower yang berkualiti..reben-reben yang chantik... siap ada bola-bola gold lagi... gubahan hantaran ini kami charge antara RM35 - RM40 sahaja untuk satu set.... murah je... :) tempahan masih dibuka untuk promosi 2011 ye...


Hubungi kami untuk pertanyaan dan tempahan
Salwa: 017-3819554
email: aimy.inspiration@gmail.com

November 26, 2010

BUAIAN BERENDOI COMEL

Tarikh: 21/Nov/2010
Lokasi: Sungai Buloh
Tempahan: Buaian Comel
Tema: Maroon/Pink

Terima kasih untuk Ina & keluarga ye...kerana sudi mengunakan perkhidmatan kami :*


******* ............................................... *******

********* .............................. **********


Tarikh: 17/Nov/2010
Lokasi: Taman Watan Ampang
Tempahan: Buaian Comel
Tema: Gold

Terima kasih untuk Haslinda & keluarga ye...kerana sudi mengunakan perkhidmatan kami :*



Hubungi kami untuk pertanyaan dan tempahan...
Salwa : 017 3819554

November 23, 2010

Buaian Cradle

.
Tarikh: 14/Nov/2010
Lokasi: Batu 22 1/2 Jalan Kg Lalang Semenyih
Tempahan: Buaian Cradle
Tema: Pink & White Cream
Terima kasih pada Ina & keluarga... Terima kasih untuk goodie bag dan bunga telur teddy tu ye... Maaf.. hantar buaianya malam.. ambil semula pun malam... heee jem la pegi semenyih :P



November 12, 2010

Buaian Berendoi Comel

Buaian Comel with Side Teddy Deco

Date: 20/Nov/2010
Location: PJS 7/15G, Bandar Sunway

Thanks to Ida & Family .. :*



...............................................................................................................

SELF-PICK UP BUAIAN COMEL AT RM150 TO BE RENT OUT EVERY WEEK..
COMMENCING JANUARY 2011

...............................................................................................................

2011 NEW YEAR PROMO

Grab hantaran fresh flower for only RM55 per set (normal price RM75)
Grab hantaran artificial flower for only RM35 per set (normal price RM55)
Grab pelamin dewan for only RM2500 (normal price RM3500)
Grab makeup for solemnization/engagement for only RM150 (normal price RM350)
Grab dessert and candy buffets for only RM350 (normal price RM550)
Grab buaian from only RM150 (normal price RM250)

Call for more info and booking...Salwa : 017 3819554
email: aimy.inspiration@gmail.com

*1st come 1st serve
*Promotion only for event in January 2011.
*Booking to be made before 15 December with FULL payment.
*No refund on any cancellation of order.
*Area cover only for klang valley.


:)... :p

November 11, 2010

Buaian Cradle, Side Teddy Deco, Carpet & Cushion

Jumlah Harga Pakej: RM700 sahaja untuk Bulan December 2010
(harga termasuk travelling) ..... BUAT LAh TEMPAhAN SEKArANG YE :)

* _________________________________________________ *
Tarikh: 30/Oct/2010
Tempahan: Set Buaian Cradle & Stool + Side Teddy Deco + Cushion & Carpet + Set alatan cukur Jambul
Theme: Pink
Lokasi: Kg Melayu, Batu 16, Rawang
Harga Pakej:
Set Buaian Cradle & Stool = RM450
Side Teddy Deco = RM150
Cushion Butterfly & Carpet = RM150
Set alatan cukur Jambul = RM35
*jika ingin tambah backdrop & aksesori = RM150-RM250


Terima kasih pada Haslina dan keluarga :)



Hubungi kami untuk pertanyaan dan tempahan...
Salwa : 017 3819554 ...... email: aimy.inspiration@gmail.com

November 2, 2010

Buaian Berendoi Comel Pink

Tarikh: 23/Oct/2010
Tempahan: Set Buaian Berendoi Comel Pink + Side Teddy Deco
Additional: Carpet, cushion and simple deco
Lokasi: KL-Semenyih-Seremban... self pick-up

Thank you to Siti and family for all the compliments... we just want to give the best for you.. Thx for the pizza ye.... buat susah-susah je... heee... *muaahh :P


Hubungi kami untuk pertanyaan dan tempahan ye...
Salwa : 017 3819554 ...... email: aimy.inspiration@gmail.com

October 18, 2010

Buaian Berendoi Comel Grey & Purple

Tarikh: 17/Oct/2010
Tempahan: Set Buaian Berendoi Comel + Side Teddy Deco
Theme: Grey and Purple
Lokasi: Selayang Baru

Thank you to Laily for the order.... hope you suka and satisfy with the decoration ye...



Hubungi kami untuk pertanyaan dan tempahan ye...
Salwa : 017 3819554 ...... email: aimy.inspiration@gmail.com

October 14, 2010

Majlis Berendoi & Cukur Jambul 3 babies

*Part II

Tarikh: 10/Oct/2010
Tempahan: 2 sets Buaian Berendoi Comel & 1 set New Cradel + Backdrop Pelamin Set
Theme: Baby boy: Hijau/Putih & Baby girl: Pink/Putih

Meriahnya majlis kali ini kerana kami meraikan 3 babies... seorang baby boy..Aidan (4mths), dan dua orang baby girl...Miekayla (5mths) & Adlina (2mths). Untuk menampakkan kelainan hiasan set pelamin..maklumlah..untuk baby ye..bukan utk bersanding... so, kami gantikan bunga dan aksesori biasa kepada paper flower pom pom warna hijau and pink ..dan juga kami gantung balloons.. so tak lah macam selalu tu kan...guna bunga sepenuh backdrop... :) .... terima kasih pd kak sue sbb terima tempahan paper pom-pom tu....cantik sgt... lepas ni nak tempah warna lain pulak ..produk lain dari paper ni boleh check dgn kak sue ye..websitenye di sini...

Tema warna......Ibu Aidan pilih warna hijau.... Ibu Miekayla tempah buaian masa mengandung 2bln lagi, so tak bgtau warna pilihan....Ibu Adlina malu-malu nak tempah buaian kami...so kami ikut kata hati..pilih pink untuk baby girl sebab nak sesuaikan dgn warna hijau...jadilah Pink & Hijau..cantik je..sweet kan.... *heeee..puji sendiri... enjoys the pic :*




Hubungi kami untuk tempahan dan sebarang maklumat lanjut ye...
Salwa 017-3819554
email:
aimy.inspiration@gmail.com

:)

Paper flower pom pom boleh order di sini ye....
http://qanasuri.wordpress.com/

October 12, 2010

Majlis Berendoi & Cukur Jambul 3 Babies :)

Part 1
Majlis Berendoi & Cukur Jambul... 3 babies..
1-Putera: Aidan,
dan
2-Puteri: Miekayla & Adlina

Puteri Miekayla


Putera Aidan


Puteri Adlina



Upacara marhaban & cukur jambul

:)

October 5, 2010

Cradle Berendoi Cukur Jambul

Tarikh: 2/Oct/2010
Lokasi: Le Jardine Apartment
Tempahan: Buaian Berendoi Comel & Side Deco Teddies
Theme: Baby blue, White/Cream
*Self pick-up..no pic taken..cradle same as Farah, Bangsar.. :P

Thank you to Nurul & Her sister ..... :)
*sms from Nurul..Ok buaian puas hati..cantik nampak cute je


_______________________________________________________________


Tarikh: 3/Oct/2010
Lokasi: Jalan Batu Unjur
Tempahan: Buaian New Cradle & Side Deco Teddies
Theme: Baby blue, White/Cream

Thank you to Sarah & Family..... :)


Hubungi kami untuk tempahan dan sebarang maklumat lanjut ye...
Salwa 017-3819554
email: aimy.inspiration@gmail.com
:)
Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu,
keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu,
kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah,
jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikanMu, keindahanMu, kekuatanMu, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.
Aameen.

*