*

AIMY.AFLAH.INSPIRATION
Tempat perhentian bagi pelanggan-pelanggan yang ingin mencari keperluan perkhidmatan berikut:
MAJLIS PERTUNANGAN, MAJLIS PERKAHWINAN, CUKUR JAMBUL, KHATAM QURAN, MEETING, KENDURI KESYUKURAN, MAJLIS HARIJADI.

*Kami beroperasi dari rumah dan secara web based. Kami bersedia mengaturkan perjumpaan bagi pelanggan yang berhajat menggunakan perkhidmatan kami..

View Our Page

Gubahan Hantaran
Pelamin



INFO HARGA BUAIAN (click here)

Buaian Promo Self Pickup : (click here)


T&C click here

Sewa buaian self-pickup kami untuk 'BUAIAN COMEL' hanya pada harga RM180

* strictly self-pickup & self-return*


TQ to all customers for your support =)

BUAIAN SELF PICKUP RM180 ADALAH UTK 'BUAIAN COMEL'. SILA LIHAT FOTO BERTAJUK BUAIAN COMEL. HARGA TERSEBUT ADALAH UTK BUAIAN SAHAJA & BUAIAN INI SUDAH SIAP DIHIAS. SILA PASTIKAN PILIHAN ANDA SBLM MENGESAHKAN TEMPAHAN. KEKECEWAAN ANDA ATAS KESILAPAN ANDA MEMBUAT PILIHAN & TEMPAHAN BUKAN TGJWB KAMI. DINASIHATKAN JUGA ANDA DPT MEMBUAT TEMPAHAN SEAWAL 3MINGGU. KAMI SGT BERUSAHA UTK MEMENUHI SGL PEMINTAAN ANDA. TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA PADA USAHA & PERKHIDMATAN KAMI.

Important Note:*We do not entertain request for delivery on this promotion price. Normal charge for delivery item is from RM300++.


email/ call/ sms:

email: aimy.inspiration@gmail.com

phone: Salwa 017-3819554

sila sms utk respond segera... internet connection not so good at d moment.. takut emailnye lambat direply. TQ

November 29, 2010

Gubahan Hantaran

Tarikh: 20/Nov/2010
Tempahan: Gubahan Tapak/Bekas Hhantaran
Tema warna: Hijau/Putih

Set tapak/bekas hantaran untuk 9 set hantaran... tapi dalam gambar ada 7 je.. 2 lagi tak muat masuk kamera... *hee...
Gubahan menggunakan artificial flower yang berkualiti..reben-reben yang chantik... siap ada bola-bola gold lagi... gubahan hantaran ini kami charge antara RM35 - RM40 sahaja untuk satu set.... murah je... :) tempahan masih dibuka untuk promosi 2011 ye...


Hubungi kami untuk pertanyaan dan tempahan
Salwa: 017-3819554
email: aimy.inspiration@gmail.com

November 26, 2010

BUAIAN BERENDOI COMEL

Tarikh: 21/Nov/2010
Lokasi: Sungai Buloh
Tempahan: Buaian Comel
Tema: Maroon/Pink

Terima kasih untuk Ina & keluarga ye...kerana sudi mengunakan perkhidmatan kami :*


******* ............................................... *******

********* .............................. **********


Tarikh: 17/Nov/2010
Lokasi: Taman Watan Ampang
Tempahan: Buaian Comel
Tema: Gold

Terima kasih untuk Haslinda & keluarga ye...kerana sudi mengunakan perkhidmatan kami :*



Hubungi kami untuk pertanyaan dan tempahan...
Salwa : 017 3819554

November 23, 2010

Buaian Cradle

.
Tarikh: 14/Nov/2010
Lokasi: Batu 22 1/2 Jalan Kg Lalang Semenyih
Tempahan: Buaian Cradle
Tema: Pink & White Cream
Terima kasih pada Ina & keluarga... Terima kasih untuk goodie bag dan bunga telur teddy tu ye... Maaf.. hantar buaianya malam.. ambil semula pun malam... heee jem la pegi semenyih :P



November 12, 2010

Buaian Berendoi Comel

Buaian Comel with Side Teddy Deco

Date: 20/Nov/2010
Location: PJS 7/15G, Bandar Sunway

Thanks to Ida & Family .. :*



...............................................................................................................

SELF-PICK UP BUAIAN COMEL AT RM150 TO BE RENT OUT EVERY WEEK..
COMMENCING JANUARY 2011

...............................................................................................................

2011 NEW YEAR PROMO

Grab hantaran fresh flower for only RM55 per set (normal price RM75)
Grab hantaran artificial flower for only RM35 per set (normal price RM55)
Grab pelamin dewan for only RM2500 (normal price RM3500)
Grab makeup for solemnization/engagement for only RM150 (normal price RM350)
Grab dessert and candy buffets for only RM350 (normal price RM550)
Grab buaian from only RM150 (normal price RM250)

Call for more info and booking...Salwa : 017 3819554
email: aimy.inspiration@gmail.com

*1st come 1st serve
*Promotion only for event in January 2011.
*Booking to be made before 15 December with FULL payment.
*No refund on any cancellation of order.
*Area cover only for klang valley.


:)... :p

November 11, 2010

Buaian Cradle, Side Teddy Deco, Carpet & Cushion

Jumlah Harga Pakej: RM700 sahaja untuk Bulan December 2010
(harga termasuk travelling) ..... BUAT LAh TEMPAhAN SEKArANG YE :)

* _________________________________________________ *
Tarikh: 30/Oct/2010
Tempahan: Set Buaian Cradle & Stool + Side Teddy Deco + Cushion & Carpet + Set alatan cukur Jambul
Theme: Pink
Lokasi: Kg Melayu, Batu 16, Rawang
Harga Pakej:
Set Buaian Cradle & Stool = RM450
Side Teddy Deco = RM150
Cushion Butterfly & Carpet = RM150
Set alatan cukur Jambul = RM35
*jika ingin tambah backdrop & aksesori = RM150-RM250


Terima kasih pada Haslina dan keluarga :)



Hubungi kami untuk pertanyaan dan tempahan...
Salwa : 017 3819554 ...... email: aimy.inspiration@gmail.com

November 2, 2010

Buaian Berendoi Comel Pink

Tarikh: 23/Oct/2010
Tempahan: Set Buaian Berendoi Comel Pink + Side Teddy Deco
Additional: Carpet, cushion and simple deco
Lokasi: KL-Semenyih-Seremban... self pick-up

Thank you to Siti and family for all the compliments... we just want to give the best for you.. Thx for the pizza ye.... buat susah-susah je... heee... *muaahh :P


Hubungi kami untuk pertanyaan dan tempahan ye...
Salwa : 017 3819554 ...... email: aimy.inspiration@gmail.com

Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu,
keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu,
kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah,
jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikanMu, keindahanMu, kekuatanMu, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.
Aameen.

*