*

AIMY.AFLAH.INSPIRATION
Tempat perhentian bagi pelanggan-pelanggan yang ingin mencari keperluan perkhidmatan berikut:
MAJLIS PERTUNANGAN, MAJLIS PERKAHWINAN, CUKUR JAMBUL, KHATAM QURAN, MEETING, KENDURI KESYUKURAN, MAJLIS HARIJADI.

*Kami beroperasi dari rumah dan secara web based. Kami bersedia mengaturkan perjumpaan bagi pelanggan yang berhajat menggunakan perkhidmatan kami..

View Our Page

Gubahan Hantaran
Pelamin



INFO HARGA BUAIAN (click here)

Buaian Promo Self Pickup : (click here)


T&C click here

Sewa buaian self-pickup kami untuk 'BUAIAN COMEL' hanya pada harga RM180

* strictly self-pickup & self-return*


TQ to all customers for your support =)

BUAIAN SELF PICKUP RM180 ADALAH UTK 'BUAIAN COMEL'. SILA LIHAT FOTO BERTAJUK BUAIAN COMEL. HARGA TERSEBUT ADALAH UTK BUAIAN SAHAJA & BUAIAN INI SUDAH SIAP DIHIAS. SILA PASTIKAN PILIHAN ANDA SBLM MENGESAHKAN TEMPAHAN. KEKECEWAAN ANDA ATAS KESILAPAN ANDA MEMBUAT PILIHAN & TEMPAHAN BUKAN TGJWB KAMI. DINASIHATKAN JUGA ANDA DPT MEMBUAT TEMPAHAN SEAWAL 3MINGGU. KAMI SGT BERUSAHA UTK MEMENUHI SGL PEMINTAAN ANDA. TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA PADA USAHA & PERKHIDMATAN KAMI.

Important Note:*We do not entertain request for delivery on this promotion price. Normal charge for delivery item is from RM300++.


email/ call/ sms:

email: aimy.inspiration@gmail.com

phone: Salwa 017-3819554

sila sms utk respond segera... internet connection not so good at d moment.. takut emailnye lambat direply. TQ

March 29, 2010

Buaian Berendoi Majlis Cukur Jambul


Tarikh majlis
: 28/Mac/2010

Lokasi: Pandan Indah
Tempahan: Set buaian, Sarung buaian, Deco buaian, Tilam & bantal, Bunga Sisi & box stand.
Tema majlis: Unggu n Putih
Harga pakej: RM300
*tambah: Pelantar - RM75, Carpet - RM75, Backdrop & hiasan bunga- RM200, FOC-kusyen hiasan

Gambar buaian ni kami snap kat rumah sebelum 'di ambil' oleh pelanggan... Diambil bukan dihantar..kerana ibunye nak diskaun byk sgt...tak cukup budget katanye... lagipun rumah kami dan rumah pelanggan kali ni dekat sgt... Sebenarnye kami tak kisah pun untuk pergi hantar.. tapi ibunye malu sbb kami dah bagi byk diskaun...hehe.. takpe.. jgn risau.. kepuasan pelanggan keutamaan kami... selepas majlis, buaiannye kami dtg ambil sendiri la.. kesian pulak..

Tempahan yang diminta.. temanye Purple... mula-mula nak sewa buaian dan sarung shj.. tapi lepas tu minta kami tambah reben sikit..sbb takut mereka tak sempat nak deco...lepas tambah reben tu.. nampak kosong sgt jika hanya reben je.. so, kami tambah la juga ropol2 depan sarung buaian tu dan sedikit bunga..bahan ada kat rumah..tak rugi pun kalau bagi... ... 1jam sebelum dtg ambil buaian... nenek baby pulak mintak nak tambah bunga sisi... gubah bunga apa yang ada je la... tak dapat nak buat bunga besar macam yang lain-lain...

Em....kpd sesiapa yang nak harga budget buleh calling-calling ye... kire diskusi la sikit... ape-ape pun.. kepuasaan pelanggan adalah keutamaan kami..... :)



Pakej Buaian (Harga Biasa; RM250): Set buaian, Sarung buaian, Tilam & bantal, Deco buaian.











Set buaian, Sarung buaian, Tilam & bantal, Deco buaian, Bunga Sisi & Box stand.


Hubungi kami..... aimy.inspiration@gmail.com untuk sebarang pertanyaan, tawaran pakej dan tempahan... :)
atau call terus pun boleh juga... talian kami: *salwa ~017-381 9554
:*

Monday, March 27, 2010

Party Pack : Birthday, Event, Product Launching, etc


Tarikh: 13/March/2010
Tempahan: 500 party packs for Book Launching
Client:
MPH Bookstore/Distribution
Location: MPH One Utama


Setiap malam sepanjang 2minggu sebelum tarikh majlis...sibuk sungguh ke sana ke mari.. menyiapkan tempahan untuk party pack sempena launching buku bertemakan untuk kanak-kanak yang diadakan oleh kedai buku MPH. Party pack ini mengandungi.... Party fancy hat, Blower dan Fancy mask.
Adoiaiii..... berkali-kali kira bungkusan.. takut ter'miss'... alhamdulillah.. semuanya berjalan lancar.. :)

Pelanggan di luar sana yang berminat utk mendapatkan tempahan party pack.. terutamanya untuk birthday anak-anak.. boleh hubungi kami ye. Harga bermula dari RM3.50 shj bagi tempahan 100packs.




Party Pack: Fancy cartoon plastick bag, Fancy party hat, Fancy mask, Blower

.


Hubungi kami..... aimy.inspiration@gmail.com untuk sebarang pertanyaan, tawaran pakej dan tempahan... :)
atau call terus pun boleh juga... talian kami: *salwa ~017-381 9554
:*

March 17, 2010

Buaian untuk Majlis Cukur Jambul

Ramai pelanggan yang bertanya contoh buaian kami dan kami sertakan di sini gambar buaian kami sebelum dihias.

Buaian Deco adalah meliputi.... sarung buaian, alas buaian, hiasan -reben, bunga-bungaan, & aksesori.

Pakej full set buaian adalah meliputi.... Buaian deco, Kayu pelantar, Alas pelantar (kain/carpet), Set bunga sisi (artificial/fresh flower), Kain latar backdrop, Bunga & aksesori hiasan backdrop, Hiasan kusyen/pelita/teddy bear, & Set cukur jambul (gunting kecil, bekas bunga rampai, bekas madu dan sudu kecil, piring alas kelapa).

Pilihan warna mengikut tema permintaan pelanggan akan diusahakan ... meliputi hiasan & aksesori dan bunga-bungaan dan kain backdrop.

*Untuk makluman - buaian ini hanya sesuai untuk baby berusia 8 bulan ke bawah sahaja.... sbb saiz nye tidak besar. Kami akan usahakan buaian yang lebih besar untuk baby berusia melebihi 8 bulan ye... jgn risau... harga masih lagi berpatutan... :)

Teruskan mengikuti blog kami kerana kami dah tempah buaian baru yang lebih besar & exclusive .... dijangka siap bulan depan.... nanti kami post gambar nye ye.... designnye surprise

*



Hubungi kami..... aimy.inspiration@gmail.com untuk sebarang pertanyaan, tawaran pakej dan tempahan... :) atau call terus pun boleh juga... talian kami: *salwa ~017-381 9554
*** :*

March 1, 2010

Buaian & Deko Majlis Cukur Jambul


Tempahan p-1: Sewa buaian shj

Tempahan ke-2: Buaian & Deko

Tarikh: 27/Feb/2010
Lokasi: Presint 11, Putrajaya
Tempahan: Set buaian, Sarung buaian, Deco buaian, Pelantar dan alas
Complimentary promosi: Hiasan Bunga Sisi & Set Peralatan Cukur Jambul

Warna pilihan: Pink.. (kami pilih pink fusia ..meriah sikit)



Tempahan sewaan buaian shj ditukar kepada sewa buaian termasuk deco di saat2 akhir..
Penin jln pusing2 di Putrajaya.. rupanye jalan mati sebenarnye jln hidup.. belakang nun je umah nye...alahai.... emm.. sekarang teror dah kot jln2 putrajaya ni... kot la...


Terima kasih ye pada Nisa & family kerana sudi memilih perkhidmatan kami :P



Buaian Hiasan: Pink Fusia


Hubungi kami..... aimy.inspiration@gmail.com untuk sebarang pertanyaan, tawaran pakej dan tempahan... :)
atau call terus pun boleh juga... talian kami: *salwa ~017-381 9554

Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu,
keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu,
kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah,
jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikanMu, keindahanMu, kekuatanMu, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.
Aameen.

*