*

AIMY.AFLAH.INSPIRATION
Tempat perhentian bagi pelanggan-pelanggan yang ingin mencari keperluan perkhidmatan berikut:
MAJLIS PERTUNANGAN, MAJLIS PERKAHWINAN, CUKUR JAMBUL, KHATAM QURAN, MEETING, KENDURI KESYUKURAN, MAJLIS HARIJADI.

*Kami beroperasi dari rumah dan secara web based. Kami bersedia mengaturkan perjumpaan bagi pelanggan yang berhajat menggunakan perkhidmatan kami..

View Our Page

Gubahan Hantaran
Pelamin



INFO HARGA BUAIAN (click here)

Buaian Promo Self Pickup : (click here)


T&C click here

Sewa buaian self-pickup kami untuk 'BUAIAN COMEL' hanya pada harga RM180

* strictly self-pickup & self-return*


TQ to all customers for your support =)

BUAIAN SELF PICKUP RM180 ADALAH UTK 'BUAIAN COMEL'. SILA LIHAT FOTO BERTAJUK BUAIAN COMEL. HARGA TERSEBUT ADALAH UTK BUAIAN SAHAJA & BUAIAN INI SUDAH SIAP DIHIAS. SILA PASTIKAN PILIHAN ANDA SBLM MENGESAHKAN TEMPAHAN. KEKECEWAAN ANDA ATAS KESILAPAN ANDA MEMBUAT PILIHAN & TEMPAHAN BUKAN TGJWB KAMI. DINASIHATKAN JUGA ANDA DPT MEMBUAT TEMPAHAN SEAWAL 3MINGGU. KAMI SGT BERUSAHA UTK MEMENUHI SGL PEMINTAAN ANDA. TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA PADA USAHA & PERKHIDMATAN KAMI.

Important Note:*We do not entertain request for delivery on this promotion price. Normal charge for delivery item is from RM300++.


email/ call/ sms:

email: aimy.inspiration@gmail.com

phone: Salwa 017-3819554

sila sms utk respond segera... internet connection not so good at d moment.. takut emailnye lambat direply. TQ

August 25, 2010

New Cradle..Majlis Cukur Jambul

Tarikh: 8/Aug/2010
Lokasi: Taming Jaya, Balakong
Tempahan: Set buaian New Cradle, Side flower, Teddy bear deco
Theme: Purple, White, Cream

Tempahan dari Fuza untuk puterinya..banyak kali fuza ingatkan nak warna purple..tarikhnye..pukul berapa nak hantar.... heee... jgn risau..kami tak lupa.. kami sgt excited nak hantar cradle ni... sbb ni cradle baru kan... so, nak tengok reaksi dan sambuntan pelanggan untuk cradle ni... :*
Sweet kan warna purple ni... kalau campur pink..mesti lagi sweeet je.....siapa yg nak booking masih open lagi ye..harga promosi hingga hujung tahun ni...

Pada Fuza..Hope Fuza puas hati ye dgn buaiannya...




Hubungi kami untuk pertanyaan dan tempahan
email: aimy.inspiration@gmail.com
Salwa: 017-3819554
:)

No comments:

Post a Comment

Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu,
keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu,
kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah,
jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikanMu, keindahanMu, kekuatanMu, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.
Aameen.

*