*

AIMY.AFLAH.INSPIRATION
Tempat perhentian bagi pelanggan-pelanggan yang ingin mencari keperluan perkhidmatan berikut:
MAJLIS PERTUNANGAN, MAJLIS PERKAHWINAN, CUKUR JAMBUL, KHATAM QURAN, MEETING, KENDURI KESYUKURAN, MAJLIS HARIJADI.

*Kami beroperasi dari rumah dan secara web based. Kami bersedia mengaturkan perjumpaan bagi pelanggan yang berhajat menggunakan perkhidmatan kami..

View Our Page

Gubahan Hantaran
Pelamin



INFO HARGA BUAIAN (click here)

Buaian Promo Self Pickup : (click here)


T&C click here

Sewa buaian self-pickup kami untuk 'BUAIAN COMEL' hanya pada harga RM180

* strictly self-pickup & self-return*


TQ to all customers for your support =)

BUAIAN SELF PICKUP RM180 ADALAH UTK 'BUAIAN COMEL'. SILA LIHAT FOTO BERTAJUK BUAIAN COMEL. HARGA TERSEBUT ADALAH UTK BUAIAN SAHAJA & BUAIAN INI SUDAH SIAP DIHIAS. SILA PASTIKAN PILIHAN ANDA SBLM MENGESAHKAN TEMPAHAN. KEKECEWAAN ANDA ATAS KESILAPAN ANDA MEMBUAT PILIHAN & TEMPAHAN BUKAN TGJWB KAMI. DINASIHATKAN JUGA ANDA DPT MEMBUAT TEMPAHAN SEAWAL 3MINGGU. KAMI SGT BERUSAHA UTK MEMENUHI SGL PEMINTAAN ANDA. TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA PADA USAHA & PERKHIDMATAN KAMI.

Important Note:*We do not entertain request for delivery on this promotion price. Normal charge for delivery item is from RM300++.


email/ call/ sms:

email: aimy.inspiration@gmail.com

phone: Salwa 017-3819554

sila sms utk respond segera... internet connection not so good at d moment.. takut emailnye lambat direply. TQ

May 29, 2010

Buaian Berendoi Cukur Jambul


Tarikh majlis: 30/Mei/2010
Lokasi majlis: Batu caves, Selangor
Tempahan: Set Buaian Berendoi Chomel dan Dekorasi buaian
Tema Warna: Pink, white, cream
Harga pakej: RM250 + RM50
*self pick up/delivery
.
Tempahan dibuat melalui telefon je oleh Effy.. emm.. mulanya Effy nak sewa buaian tanpa deko... lepas bincang2 .. okla.. boleh la sewa... seminggu sebelum majlis, tiba-tiba Effy mintak tambah deko sebab takde orang nak deko buaian...dia mintak deko simple je warna pink yg ciut-ciut katanye .... tapi kite ni dah terover... kite memang suka deko buaian ni... excited bila dapat deko buaian.... dari deko simple terus jadi over... selagi ada tempat nak ikat reben sume nak diikatnye.... tu pun ade reben yang dicabut balik sebab over sgt pulak rasenye.... heee....esok bile dapat anak sendiri.. entah cam ne la designnye... mesti lagi terover-over dekonye yee :P ..
.
Terima kasih ye...Effy dan suami... :) harap puas hati ye...
.
*gambar tak sharp le... kena beli camera juge nampaknye ni... :(

Hubungi kami untuk maklut lanjut berkaitan pakej-pakej ye
Salwa 017-3819554
.

Pelamin Bertunang dan Khatam Al-Quran

Pelamin Bertunang dan Khatam al-Quran

Pelamin ditempah kali ini berfungsi dua dalam satu majlis bertunang dan juga majlis khatam al-quran. Jadi pihak kami telah menggunakan dua set kusyen untuk membezakan pelamin bertunang dan pelamin khatam al-quran :)
Harga pelamin mini kami ini hanya RM300 sahaja (ada caj tambahan pengangkutan bagi kawasan luar KL dan Shah Alam ye)..... apa lagi..hubungilah kami bagi mengetahui maklumat lanjut pakej-pakej yang kami sediakan ye.....

Terima kasih pada Pn.Hajah Zabedah dan keluarga ... :)

Tarikh majlis: 22/Mei/2010
Lokasi majlis: Seksyen 18, Shah Alam
Tempahan: Pelamin mini dwi fungsi : Bertunang dan Khatam Al-quran

Pelamin Bertunang




Pelamin khatam al-quran


Hubugi kami untuk maklumat lanjut ye
Salwa 017-3819554
aimy.inspiration@gmail.com

May 21, 2010

Pakej Perkahwinan 2010

Pakej Perkahwinan 2010.. masih dibuka untuk tempahan

Pakej merangkumi

  • Pelamin Dewan/Rumah
  • Hantaran 7dulang
  • Bilik Pengantin
  • Dekorasi Dewan/Red Carpet
  • Makeup & Persalinan bersanding L/P
  • Fotografi majlis resepsi + 1 storybook


Hubungi kami untuk tempahan dan maklumat lanjut berkaitan pakej juga pakej-pakej/ promosi lain ye .... :)
email: aimy.inspiration@gmail.com

.

May 20, 2010

Pakej Buaian Berendoi Cukur Jambul

.
Buaian Berendoi Comel
RM230: Buaian Set (Sarung buai, tilam, bantal) dan Deko Ribbon & Sedikit Bunga :Self pick up only.... security deposit RM100-refundable with condition
RM250: Buaian Set (Sarung buai, tilam, bantal) dan Deko Penuh: Bunga, Ribbon, Manik, Rantai
RM300: Buaian Set (Sarung buai, tilam, bantal) dan Deko Penuh, aksesori tambahan: Teddy, Butterflies, Pomender Flower Ball,  ETC...
RM350: Buaian Set, Deko Penuh, Carpet, Hiasan Kusyen
RM500: Buaian Set, Deko Penuh, Carpet, Hiasan Kusyen, Hiasan sisi: Bunga/ Teddy
RM550: Buaian Set, Deko Penuh, Stage mini & Carpet, Hiasan Kusyen-kusyen, Hiasan Sisi: Bunga / Teddy
RM750: Buaian Set, Deko Penuh + Set Pelamin
*hiasan bunga artificial.... fresh flower kena tambah RM200-RM300 ...we use 'FLOWERS' not 'LEAVES'



.
Buaian Cradle
RM450: Buaian Set (Sarung buai, tilam, bantal, kelambu) dan Deko
RM550: Buaian Set, Deko, Carpet, Hiasan Kusyen
RM750: Buaian Set, Deko, Carpet, Hiasan Kusyen-kusyen, Hiasan sisi: Bunga/ Teddy
RM900: Buaian Set, Deko + Set Pelamin
*hiasan bunga artificial... fresh flower kena tambah RM200-RM300 ...we use 'FLOWERS' not 'LEAVES'





Permintaan Perkhidmatan Lain
1. RM2000: Pakej Buaian Berendoi Cukur Jambul bagi majlis Dewan (Hall Stage Deco)
2. RM200: 30 unit bunga telur teddy bear berserta telur rebus dan pahar

*Perhatian!!!
-Bermula 1 June 2010, tempahan basic tidak disertakan dengan set alatan cukur jambul.. ia boleh disewa dengan bayaran RM35 sahaja mengandungi bekas kayu warna putih, 2 unit mangkuk, 1 unit alas pinggan, 1 unit gunting.
-Bermula 1 June 2010, kami tidak akan menyewakan buaian sahaja (tanpa deko)... maaf ye
-Bermula 1 June 2010, tempahan tanpa bayaran deposit dianggap tidak sah.. dan kami berhak mengambil tempahan lain... pengesahan verbal tanpa bayaran deposit tidak lagi diterima ye...
-Bermula 1 June 2010, deposit minimum adalah RM250 ye... ini bg mengelakkan pembatalan last minit atau missing in action... maksudnye siapa yang ambil pakej RM250..bayar full terus la ye
-Bermula 1 June 2010, ada caj pengangkutan RM50-RM100, bagi kawasan diluar kawasan perniagaan kami ye.. (kami di pandan indah, ampang :P )

Hubungi kami aimy.inspiration@gmail.com untuk maklumat lanjut okie :)
.

May 4, 2010

Buaian Berendoi Cukur Jambul Akikah

Tarikh majlis: 1/Mei/2010
Lokasi: Kota Warisan, Sepang
Tempahan: Set buaian & Deco buaian, Tilam & bantal, Kusyen, Pelantar pelamin, Carpet,

Bunga Sisi & Box stand.
Tema majlis: Putih, Cream, Baby Blue

FOC: Set alatan cukur jambul


Terima kasih pada Shikin n hubby and the whole lovely family of both...atas layanan mesra dari semua ye...





Hubungi kami..... aimy.inspiration@gmail.com untuk sebarang pertanyaan, tawaran pakej dan tempahan... :) atau call terus pun boleh juga... talian kami: *salwa ~017-381 9554 :*
>

Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu,
keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu,
kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah,
jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikanMu, keindahanMu, kekuatanMu, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.
Aameen.

*