*

AIMY.AFLAH.INSPIRATION
Tempat perhentian bagi pelanggan-pelanggan yang ingin mencari keperluan perkhidmatan berikut:
MAJLIS PERTUNANGAN, MAJLIS PERKAHWINAN, CUKUR JAMBUL, KHATAM QURAN, MEETING, KENDURI KESYUKURAN, MAJLIS HARIJADI.

*Kami beroperasi dari rumah dan secara web based. Kami bersedia mengaturkan perjumpaan bagi pelanggan yang berhajat menggunakan perkhidmatan kami..

View Our Page

Gubahan Hantaran
Pelamin



INFO HARGA BUAIAN (click here)

Buaian Promo Self Pickup : (click here)


T&C click here

Sewa buaian self-pickup kami untuk 'BUAIAN COMEL' hanya pada harga RM180

* strictly self-pickup & self-return*


TQ to all customers for your support =)

BUAIAN SELF PICKUP RM180 ADALAH UTK 'BUAIAN COMEL'. SILA LIHAT FOTO BERTAJUK BUAIAN COMEL. HARGA TERSEBUT ADALAH UTK BUAIAN SAHAJA & BUAIAN INI SUDAH SIAP DIHIAS. SILA PASTIKAN PILIHAN ANDA SBLM MENGESAHKAN TEMPAHAN. KEKECEWAAN ANDA ATAS KESILAPAN ANDA MEMBUAT PILIHAN & TEMPAHAN BUKAN TGJWB KAMI. DINASIHATKAN JUGA ANDA DPT MEMBUAT TEMPAHAN SEAWAL 3MINGGU. KAMI SGT BERUSAHA UTK MEMENUHI SGL PEMINTAAN ANDA. TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA PADA USAHA & PERKHIDMATAN KAMI.

Important Note:*We do not entertain request for delivery on this promotion price. Normal charge for delivery item is from RM300++.


email/ call/ sms:

email: aimy.inspiration@gmail.com

phone: Salwa 017-3819554

sila sms utk respond segera... internet connection not so good at d moment.. takut emailnye lambat direply. TQ

February 9, 2011

Promosi buaian comel self pickup RM150

Assalamualaikum...
Buat semua yang bertanya dan berminat dengan promosi buaian comel self pickup RM150 kami... sangat-sangat la kami hargai dan sangat terharu.... iye la.. sbb rasa seronok pulak dapat bantu ibu2 berjimat dalam menjayakan majlis berendoi untuk bayi2 comel semua...

Kami terima banyak pertanyaan tentang hiasan buaian ni... apa beza hiasan buaian promosi dengan buaian biasa... bezanya adalah hiasan bunga yang simple sweet minimum..dan..rebennye satu gulung/satu jenis je... tapi reben confirm cantik ye..harga pun blh tahan... bukan reben cho-kia...

Kami attached gambar hiasan buaian promosi untuk rujukan semua ye. Sebarang pertanyaan dialu-alukan...tempahan berserta bayaran penuh diperlukan 3minggu sebelum tarikh majlis utk mengelak dari fully booked :p ...Sila rujuk tarikh booking ada diupdate disebelah kanan blog ni utk makluman kekosongan tempahan.

Buaian comel RM150 + RM30 utk skirting & set bantal PROMOSI TAMAT 31 MARCH 2011.. terima kasih atas sokongan pelanggan semua

RM180 ~ VS ~ RM150

Buaian PROMO: RM150+RM30

Hubungi kami untuk tempahan dan pertanyaan ... :*
Salwa: 017 3819554
email: aimy.inspiration@gmail.com
:)

2 comments:

  1. assalamualaikum....nak tanya kalau anak saya umurnye bile setahun,ingat nak buat majlis cukur jambul dan qiqah,mcm mana nak hias pakai buaian ker mcm maner?muat ker nak pakai buaian tu nt?

    ReplyDelete
  2. Dear... kalau baby dah setahun tak sesuai buaian ni coz buai ni kecil n sesuai utk baby below 7mths. Kalau baby dah boleh merangkak.. better to make a set up like mini pelamin with toys and cushion utk baby instead of using buaian :)
    p/s: there is no email attached for us to email you these opinion :*

    ReplyDelete

Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu,
keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu,
kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah,
jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikanMu, keindahanMu, kekuatanMu, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.
Aameen.

*