*

AIMY.AFLAH.INSPIRATION
Tempat perhentian bagi pelanggan-pelanggan yang ingin mencari keperluan perkhidmatan berikut:
MAJLIS PERTUNANGAN, MAJLIS PERKAHWINAN, CUKUR JAMBUL, KHATAM QURAN, MEETING, KENDURI KESYUKURAN, MAJLIS HARIJADI.

*Kami beroperasi dari rumah dan secara web based. Kami bersedia mengaturkan perjumpaan bagi pelanggan yang berhajat menggunakan perkhidmatan kami..

View Our Page

Gubahan Hantaran
Pelamin



INFO HARGA BUAIAN (click here)

Buaian Promo Self Pickup : (click here)


T&C click here

Sewa buaian self-pickup kami untuk 'BUAIAN COMEL' hanya pada harga RM180

* strictly self-pickup & self-return*


TQ to all customers for your support =)

BUAIAN SELF PICKUP RM180 ADALAH UTK 'BUAIAN COMEL'. SILA LIHAT FOTO BERTAJUK BUAIAN COMEL. HARGA TERSEBUT ADALAH UTK BUAIAN SAHAJA & BUAIAN INI SUDAH SIAP DIHIAS. SILA PASTIKAN PILIHAN ANDA SBLM MENGESAHKAN TEMPAHAN. KEKECEWAAN ANDA ATAS KESILAPAN ANDA MEMBUAT PILIHAN & TEMPAHAN BUKAN TGJWB KAMI. DINASIHATKAN JUGA ANDA DPT MEMBUAT TEMPAHAN SEAWAL 3MINGGU. KAMI SGT BERUSAHA UTK MEMENUHI SGL PEMINTAAN ANDA. TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA PADA USAHA & PERKHIDMATAN KAMI.

Important Note:*We do not entertain request for delivery on this promotion price. Normal charge for delivery item is from RM300++.


email/ call/ sms:

email: aimy.inspiration@gmail.com

phone: Salwa 017-3819554

sila sms utk respond segera... internet connection not so good at d moment.. takut emailnye lambat direply. TQ

June 15, 2010

Buaian Berendoi Pakej Pelamin

Tarikh majlis: 13/June/2010
Lokasi majlis: Keramat, Jalan AU2, KL
Tempahan: Set Buaian Deko + Set Pelamin Mini
Tema warna: Pink, Putih, Cream
*hubungi kami untuk mengetahui harga pakej :)


Majlis istimewa tempahan puteri kak Azura... setelah beberapa rujukan contoh pelamin... akhirnye inilah hasil pilihannye... kak zura nak pelamin sekali sebab akhirnye dapat puteri selepas 2 orang putera... terima kasih ye kak zura sbb berusaha datg umah mlm2 pastu terus bayar 50% mlm tu gak......harap puas hati ye dgn hasil kerja tangan kami.... jgn serik amik perkhidmatan kami k...

kak zura kata puterinye lena beradu di pelaminan buaian nye hingga 12malam.... alhamdulillah... ada baby.. duk buai tak sampai sejam.. ah nangis2... hee... sebelum balik.. kami dapat goodie bag juge walau tak pegi majlisnye...kak zura, cheese tart nye sgt sedap le...beli kat ne yek..... nak beli utk makan sendiri...heee


Terima kasih banyak2 ye untuk kak zura dan keluarga...

Untuk para ibu ayah di luar sana... calling2 la ye.. jika nak tahu pakej yang kami tawarkan

oooppss.. perhatian.....
tempahan 19/june & 20/june cume tinggal buaian berendoi comel shj .
tempahan 26/June & 27/June dah tutup ye...
tempahan 4/Julai masih ada satu kekosongan...

phone: salwa 017-3819554
email: aimy.inspiration@gmail.com


.

No comments:

Post a Comment

Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu,
keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu,
kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah,
jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikanMu, keindahanMu, kekuatanMu, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.
Aameen.

*