*

AIMY.AFLAH.INSPIRATION
Tempat perhentian bagi pelanggan-pelanggan yang ingin mencari keperluan perkhidmatan berikut:
MAJLIS PERTUNANGAN, MAJLIS PERKAHWINAN, CUKUR JAMBUL, KHATAM QURAN, MEETING, KENDURI KESYUKURAN, MAJLIS HARIJADI.

*Kami beroperasi dari rumah dan secara web based. Kami bersedia mengaturkan perjumpaan bagi pelanggan yang berhajat menggunakan perkhidmatan kami..

View Our Page

Gubahan Hantaran
Pelamin



INFO HARGA BUAIAN (click here)

Buaian Promo Self Pickup : (click here)


T&C click here

Sewa buaian self-pickup kami untuk 'BUAIAN COMEL' hanya pada harga RM180

* strictly self-pickup & self-return*


TQ to all customers for your support =)

BUAIAN SELF PICKUP RM180 ADALAH UTK 'BUAIAN COMEL'. SILA LIHAT FOTO BERTAJUK BUAIAN COMEL. HARGA TERSEBUT ADALAH UTK BUAIAN SAHAJA & BUAIAN INI SUDAH SIAP DIHIAS. SILA PASTIKAN PILIHAN ANDA SBLM MENGESAHKAN TEMPAHAN. KEKECEWAAN ANDA ATAS KESILAPAN ANDA MEMBUAT PILIHAN & TEMPAHAN BUKAN TGJWB KAMI. DINASIHATKAN JUGA ANDA DPT MEMBUAT TEMPAHAN SEAWAL 3MINGGU. KAMI SGT BERUSAHA UTK MEMENUHI SGL PEMINTAAN ANDA. TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA PADA USAHA & PERKHIDMATAN KAMI.

Important Note:*We do not entertain request for delivery on this promotion price. Normal charge for delivery item is from RM300++.


email/ call/ sms:

email: aimy.inspiration@gmail.com

phone: Salwa 017-3819554

sila sms utk respond segera... internet connection not so good at d moment.. takut emailnye lambat direply. TQ

May 29, 2010

Buaian Berendoi Cukur Jambul


Tarikh majlis: 30/Mei/2010
Lokasi majlis: Batu caves, Selangor
Tempahan: Set Buaian Berendoi Chomel dan Dekorasi buaian
Tema Warna: Pink, white, cream
Harga pakej: RM250 + RM50
*self pick up/delivery
.
Tempahan dibuat melalui telefon je oleh Effy.. emm.. mulanya Effy nak sewa buaian tanpa deko... lepas bincang2 .. okla.. boleh la sewa... seminggu sebelum majlis, tiba-tiba Effy mintak tambah deko sebab takde orang nak deko buaian...dia mintak deko simple je warna pink yg ciut-ciut katanye .... tapi kite ni dah terover... kite memang suka deko buaian ni... excited bila dapat deko buaian.... dari deko simple terus jadi over... selagi ada tempat nak ikat reben sume nak diikatnye.... tu pun ade reben yang dicabut balik sebab over sgt pulak rasenye.... heee....esok bile dapat anak sendiri.. entah cam ne la designnye... mesti lagi terover-over dekonye yee :P ..
.
Terima kasih ye...Effy dan suami... :) harap puas hati ye...
.
*gambar tak sharp le... kena beli camera juge nampaknye ni... :(

Hubungi kami untuk maklut lanjut berkaitan pakej-pakej ye
Salwa 017-3819554
.

No comments:

Post a Comment

Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu,
keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu,
kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah,
jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikanMu, keindahanMu, kekuatanMu, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.
Aameen.

*