*

AIMY.AFLAH.INSPIRATION
Tempat perhentian bagi pelanggan-pelanggan yang ingin mencari keperluan perkhidmatan berikut:
MAJLIS PERTUNANGAN, MAJLIS PERKAHWINAN, CUKUR JAMBUL, KHATAM QURAN, MEETING, KENDURI KESYUKURAN, MAJLIS HARIJADI.

*Kami beroperasi dari rumah dan secara web based. Kami bersedia mengaturkan perjumpaan bagi pelanggan yang berhajat menggunakan perkhidmatan kami..

View Our Page

Gubahan Hantaran
Pelamin



INFO HARGA BUAIAN (click here)

Buaian Promo Self Pickup : (click here)


T&C click here

Sewa buaian self-pickup kami untuk 'BUAIAN COMEL' hanya pada harga RM180

* strictly self-pickup & self-return*


TQ to all customers for your support =)

BUAIAN SELF PICKUP RM180 ADALAH UTK 'BUAIAN COMEL'. SILA LIHAT FOTO BERTAJUK BUAIAN COMEL. HARGA TERSEBUT ADALAH UTK BUAIAN SAHAJA & BUAIAN INI SUDAH SIAP DIHIAS. SILA PASTIKAN PILIHAN ANDA SBLM MENGESAHKAN TEMPAHAN. KEKECEWAAN ANDA ATAS KESILAPAN ANDA MEMBUAT PILIHAN & TEMPAHAN BUKAN TGJWB KAMI. DINASIHATKAN JUGA ANDA DPT MEMBUAT TEMPAHAN SEAWAL 3MINGGU. KAMI SGT BERUSAHA UTK MEMENUHI SGL PEMINTAAN ANDA. TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA PADA USAHA & PERKHIDMATAN KAMI.

Important Note:*We do not entertain request for delivery on this promotion price. Normal charge for delivery item is from RM300++.


email/ call/ sms:

email: aimy.inspiration@gmail.com

phone: Salwa 017-3819554

sila sms utk respond segera... internet connection not so good at d moment.. takut emailnye lambat direply. TQ

March 29, 2010

Buaian Berendoi Majlis Cukur Jambul


Tarikh majlis
: 28/Mac/2010

Lokasi: Pandan Indah
Tempahan: Set buaian, Sarung buaian, Deco buaian, Tilam & bantal, Bunga Sisi & box stand.
Tema majlis: Unggu n Putih
Harga pakej: RM300
*tambah: Pelantar - RM75, Carpet - RM75, Backdrop & hiasan bunga- RM200, FOC-kusyen hiasan

Gambar buaian ni kami snap kat rumah sebelum 'di ambil' oleh pelanggan... Diambil bukan dihantar..kerana ibunye nak diskaun byk sgt...tak cukup budget katanye... lagipun rumah kami dan rumah pelanggan kali ni dekat sgt... Sebenarnye kami tak kisah pun untuk pergi hantar.. tapi ibunye malu sbb kami dah bagi byk diskaun...hehe.. takpe.. jgn risau.. kepuasan pelanggan keutamaan kami... selepas majlis, buaiannye kami dtg ambil sendiri la.. kesian pulak..

Tempahan yang diminta.. temanye Purple... mula-mula nak sewa buaian dan sarung shj.. tapi lepas tu minta kami tambah reben sikit..sbb takut mereka tak sempat nak deco...lepas tambah reben tu.. nampak kosong sgt jika hanya reben je.. so, kami tambah la juga ropol2 depan sarung buaian tu dan sedikit bunga..bahan ada kat rumah..tak rugi pun kalau bagi... ... 1jam sebelum dtg ambil buaian... nenek baby pulak mintak nak tambah bunga sisi... gubah bunga apa yang ada je la... tak dapat nak buat bunga besar macam yang lain-lain...

Em....kpd sesiapa yang nak harga budget buleh calling-calling ye... kire diskusi la sikit... ape-ape pun.. kepuasaan pelanggan adalah keutamaan kami..... :)



Pakej Buaian (Harga Biasa; RM250): Set buaian, Sarung buaian, Tilam & bantal, Deco buaian.











Set buaian, Sarung buaian, Tilam & bantal, Deco buaian, Bunga Sisi & Box stand.


Hubungi kami..... aimy.inspiration@gmail.com untuk sebarang pertanyaan, tawaran pakej dan tempahan... :)
atau call terus pun boleh juga... talian kami: *salwa ~017-381 9554
:*

No comments:

Post a Comment

Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu,
keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu,
kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah,
jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikanMu, keindahanMu, kekuatanMu, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.
Aameen.

*